TMJ Konsult AB

info@tmjkonsult.se   tel 08-758 53 01

Startsidan ZIMO Modellhus Vagnar

ZIMO MX2, MX2IF, MXIF

Manöverreglage

Handhållen eller fast med kabel (CAN-buss)

MX2

Tågfunktioner som hastighet, riktning, huvudstrålkstare, strålkastare, hjälpfunktioner, acceleration, bromsfunktion samt mycket mera (se dekoderinställningar) kontrolleras med MX2.
    Lokens hastighet regleras med ett skjutreglage, 20 st. knappar, 16 st. flerfärgs lysdioder samt för övriga funktioner en 3-färgs LCD-display.
   Lokadresser från 1-599 kan programmeras med MX2. Upp till 10 st. lok kan manövreras samtidigt från ett reglage men de kan också lämnas till och från andra reglage.

   Växlar, avkopplare, vändskivor och växlingsvägar kan också kontrolleras med MX2.
   Programmering av adresser och konfigurationsvariabler för ZIMO-dekodrar liksom även dekodrar från andra tillverkare enligt NMRA-DCC- eller Motorola-protokoll kan utföras med en enkel procedur med MX2.

MX2IF

Med MX2IF och modulen för infrarött ljus MXIF kan man få en kabellös manövrering.
   MX2IF ser ut som MX2 och manövreras på samma sätt men har infraröd givare och mottagare för trådlös kommunikation samt ett laddningsbart batteri inbyggt. Den kan även användas med CAN-buss kabel.

MXIF  

Till MX1 måste MXIF anslutas och placeras på väl synligt ställe, för att MX2IF skall fungera. Fyra st. MX2IF kan kommunicera simultant med en MXIF.

Tekniska data

Dimension (l x b x h mm) 166 x 74 x 38
Vikt MX2 220 g
Vikt MX2IF 300 g

Åter prislistan


TMJ Konsult AB @ Copyright 2003-2021